آخرین اخبار
کد مطلب: 91748
ميخک صدپر ادويه ضد باکتري و ضد التهاب ‌
تاریخ انتشار : 1393/11/06 09:14:59
نمایش : 3996
به گزارش سلام لردگان؛  عضو مرکز تحقيقات، سلامت فرآورده‌هاي گياهي دانشگاه علوم پزشکي خراسان‌شمالي گفت: ميخک صدپر ادويه ضد باکتري، ضد قارچ و ضد التهاب است و در درمان عفونت‌هاي ادراري، گوارشي، اختلالات تنفسي، سوختگي، جوش وآکنه و زخم‌ها کاربرد دارد.

 

شيرين بهمنيار در گفت و گو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان شمالي، با بيان اينکه اين ادويه براي درمان بيماري نبايد بطور خودسرانه مصرف شود، افزود: ميخک صد پر ضد درد است و در رفع سردرد،دندان درد، گوش درد و درد معده مفيد است و سيستم ايمني را تقويت مي‌کند، تب را کاهش مي‌دهد و قند خون را پايين مي‌آورد.

 

وي تاکيد کرد: روغن اين گياه بسيار قوي است، به خصوص وقتي به صورت استنشاقي استفاده شود، وارد سيستم عصبي مي‌شود و ممکن است حساسيت ايجاد کند.

 

وي افزو: مصرف خود‌سرانه آن ممکن است مشکلاتي در کبد و کليه ايجاد کند و به علت کاهش قند خون ممکن است عوارضي نيز به همراه داشته باشد.

 

به گفته وي، ميخک صد پر درختي با گل‌هاي سرخ رنگ و معطر است که در اکثر نقاط جهان به عنوان گياهي زينتي کشت مي‌شود و ميوه‌هاي آن ادويه‌اي معطر و دارويي است.

 

انتهاي پيام
منبع: ايسنا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس